Samsung T220 Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wi-Fi Silver

Samsung T220 Galaxy Tab A7 Lite 32GB Wi-Fi Silver

299,00 KM

Samsung predstavlja svoju novu seriju tableta, koja pruža visokokvalitetnu tehnologiju i moderan dizajn prilagođen potrebama savremenog korisnika.

Svaki tablet iz ove serije ima impresivan ekran od 8,7 inča, koji omogućava jasan prikaz slika i tekstualnih informacija. Samsung T220 Galaxy Tab ima moćan procesor i veliku memoriju, što omogućava nesmetano izvršavanje svih aplikacija. Ugrađena interna memorija je 64 GB, proširiva do 512 GB pomoću microSD kartice.

Samsung T220 Galaxy Tab ima moćnu bateriju od 5100 mAh koja traje cijeli dan i omogućava vam korištenje tableta bez potrebe za punjenjem.

Kada je kamera u pitanju, Samsung T220 Galaxy Tab ima zadnju kameru od 8 MP i prednju od 2 MP, što omogućava visokokvalitetne video pozive i selfije.

Samsung T220 Galaxy Tab ima visok nivo sigurnosti, sa opcijama za otključavanje kao što su PIN kod, otisak prsta ili prepoznavanje lica. Takođe ima Wi-Fi i Bluetooth vezu za povezivanje sa drugim uređajima.

Ovaj tablet je izuzetno praktičan za upotrebu kod kuće, na putovanju ili u poslovnom okruženju. Samsung je dizajnirao ovaj tablet kako bi zadovoljio potrebe korisnika, s naglaskom na tehnološke karakteristike i funkcionalnosti koje će poboljšati vaše svakodnevno iskustvo korištenja. U odjeljku sa specifikacijama na web stranici možete unijeti detaljnije tehničke karakteristike, kao što su brzina procesora, RAM memorija, rezolucija ekrana i drugo.

Qty:
Compare
Kategorija: Oznake: , , ,
X