SONY PS4 Dualshock Controller bežični

Akcija!

SONY PS4 Dualshock Controller bežični

Original price was: 95,00 KM.Current price is: 75,00 KM.

SONY PS4 Dualshock Controller bežični – Povećajte svoju igračku prednost!
Sony PS4 Dualshock Controller bežični je vrhunski kontroler koji je namijenjen pružanju maksimalnog užitka tijekom igranja na PlayStation 4 konzoli.
Ovaj bežični kontroler pruža visoku preciznost, udobnost i intuitivne kontrole, osiguravajući nevjerojatno iskustvo igranja.

Jedna od glavnih prednosti PS4 Dualshock kontrolera je njegova bežična tehnologija koja vam omogućuje da se slobodno kretate i igrate bez ograničenja.
Nećete se više morati brinuti o zamršenim kablovima koji vas ograničavaju u kretanju ili prekidima signala.
Sloboda kretanja koju pruža bežični PS4 Dualshock kontroler osigurava da možete udobno sjediti, ležati ili stajati dok igrate svoje omiljene igre.

Preciznost je ključna za izvrsno igranje, a Dualshock kontroler isporučuje upravo to.
Zahvaljujući visokokvalitetnim analognim stickovima, svaki vaš pokret će biti precizno prenesen na ekran, omogućavajući vam brze i točne reakcije.
Uz to, kontroler ima ugrađeni senzor pokreta koji pruža dodatne mogućnosti kontrole za određene igre, pružajući vam još veću dubinu i interakciju.

Ergonomska konstrukcija Dualshock kontrolera omogućuje vam da igrate satima bez umaranja.
Glatke konture i optimalno postavljeni gumbi omogućuju vam da brzo i lako pristupite svim funkcijama kontrolera.
Bez obzira jeste li casual igrač ili profesionalni natjecatelj, PS4 Dualshock kontroler pruža udobnost koja vam omogućuje da se usredotočite na igru i postignete najbolje rezultate.

Sony je sinonim za kvalitetu i pouzdanost, pa tako i PS4 Dualshock kontroler dolazi s izuzetno dugotrajnom baterijom koja će vam omogućiti da igrate satima bez potrebe za punjenjem.
Osim toga, kontroler podržava i bežično punjenje, što vam omogućuje jednostavno punjenje kontrolera putem odgovarajućeg bežičnog punjača.

Ukratko, SONY PS4 Dualshock Controller bežični je izuzetno kvalitetan kontroler koji će povećati vašu igračku prednost.
Sloboda kretanja, preciznost, udobnost i izdržljivost čine ovaj kontroler nezamjenjivim dodatkom za svakog vlasnika PlayStation 4 konzole.
Iskusite igre na potpuno novoj razini i ostvarite svoje najbolje performanse s PS4 Dualshock kontrolerom.

Dostupno u svim bojama, crvena, tamno plava, siva, zlatna, crna, bijela.

Qty:
Compare
X