KONVEKTOR XIAOMI MI SMART SPACE 2200W WIFI

KONVEKTOR XIAOMI MI SMART SPACE 2200W WIFI

289,00 KM

Konvektor Xiaomi Mi Smart Space
Predstavljamo novu, unaprijeđenu inačicu popularne serije Xiaomi grijalica! Jednostavnim i elegantnim dizajnom podsjeća na prethodnu generaciju, dok je promjena odmah uočljiva u području termostata i na upravljačkoj ploči s posebnim naglaskom na novim kontrolnim tipkama kojima ćete uvijek moći podešavati i održavati optimalne parametre.

Kako biste još jednostavnije postavili sve parametre grijana iz vašeg naslonjača, izuzev ručne upravljačke ploče, grijalica podržava i kontrolu putem Mi Home Aplikacije te kontrolu glasovnim asistentom Alexa i Google Assistant. Jednostavno spojite grijalicu na WiFi i s pametne aplikacije njome upravljajte gdje god se nalazili.

Kako bi podržalo snagu od 2200W i mogućnost brzog zagrijavanja zraka, kućište je izrađeno od aluminija. Unutar navedenoga su 72 grijaća elementa te grijaće spirale koje novom, tihom i ugodnom tehnologijom grijanja pružaju razvijanje visoke temperature koja trenutačno grije zrak. Navedeno je savršeno za brzo zagrijavanje prostora do 46 m2.

Također, grijalica je opremljena inteligentnim funkcijama, poput održavanja konstantne temperature između 18 i 28ºC te postavljanje željenog vremenskog perioda grijanja.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
2200 W snage za brzo zagrijavanje
Tiha i ugodna tehnologija grijanja
Opremljena preciznim digitalnim termostatom za postavljanje 6 razina temperature
Dva sigurnosna mehanizma za isključivanje uređaja u slučaju pregrijavanja ili pada
IPX4
Spajanje na WiFi, pametno upravljanje pomoću aplikacije Mi Home ili glasovnog asistenta

Qty:
Compare
X